Hogyan fejlődhetsz az önismeretben az intimitásod elmélyítésével?

Alakítsd életed intim pillanatait spirituális élménnyé!

Megmutatjuk milyen módon tudod elérni, hogy tetteid szabad döntésekből fakadjanak és ne érzelmi vagy mentális programokból és így

FELVÁLLALD VÉGRE AZT, AKI VAGY.

 

2022.09.14. szerda 20:00 - 21:30

Jelentkezz a szeptember 14-ei élő, teljesen INGYENES, programbemutató webinárra!

A webinárt azoknak szánjuk, akik szeretnék az intimitásukat magasabb szintre emelni és a spirituális és/vagy önismereti fejlődésük eszközévé tenni.

A webinárt az Intimitás Elvonulás eseménnyel összefüggésben tartjuk!

Miről lesz szó ezen a webináron?

R

Milyen tévhitek akadályoznak abban, hogy mély, bensőséges kapcsolódásban éld az életed?

R

Hogyan lehet a szexualitást a helyére emelni?

R

Miért nem lehet fejlődni valódi intimitás nélkül?

R

Hogyan segít hozzá megtalálnod életed értelmét és a társadat is, ha a testi-lelki közelséget spirituális erővé alakítod?

R

Hogyan tudsz megszabadulni a "boldogsággörcs" béklyóiból?

R

Mi az a három alapvető kérdés, amire ha megtalálod a saját válaszod, akkor harmónia születik benned?

+ KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG AZ ELŐADÁS UTÁN

Ha beszélgetés után még maradt kérdésed, lesz lehetőséged élőben vagy chatben kérdezni Tőlünk! Mindenben igyekszünk segíteni.

Fontos! A webinárra be tudsz jelentkezni anonim módon is, és a kamerát sem kérjük majd, hogy bekapcsold!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Az Intimitás Elvonulás lényege

Egy folyamat révén összekötjük a test – lélek  – szellem hármasságát, így állsz bele a Jelenbe, az elnyomás helyett uralod a rendszered és így innentől képessé válsz

FELVÁLLALNI AZT, AKI VAGY!

A webinár során az Intimitás Elvonulás csapatából fogunk páran előadni és  a kérdéseitekre válaszolni.

Miért bízhatsz meg bennünk?

Pozsgai Nikoletta

Önismereti tréner, Intimitás Tréner-terpeuta-tanító, a női segítők képzője-mentora

Mottó: szégyenből a gyönyörbe, bűntudatból a szabadságba

Pozsgai Nikoletta terapeuta, tanító és papnő. Megalapította és vezeti az AranyAsszony Iskolát, képviseli a szakrális magyar hagyományokat országszerte és nemzetközi szinten. 7 megjelent könyve, 38 online tanfolyama segíti a nőket önmegvalósításukban. Immár 25  éve Női segítőként egyéni és csoportos blokkoldási folyamatokat kísér, női köröket és női szertartásokat tart, női segítőket képez és mentorál.  Az Intimitás Elvonuláson női kört tart majd, melynek női rituáléi segítenek visszakapcsolódni az eredendő női erőhöz. Mindebben kiemelt szerepet kap majd az anyaméh, mint a női teremtő erő központja.

Elérhetőségek: www.noionmegvalositas.hu    és      www.aranyasszony.com   vagy  www.kineziologiakezeles.hu

Baricz Ágnes

Nonlinear testi módszerek

A hosszú ülő meditációk után egy súlyos betegség diagnózisa ébresztett rá, hogy az én utam önmagam mélyebb megismerése felé nem a test lehasításával, hanem éppen a testi megtapasztalásokon keresztül vezet. Csak hagyjam a testemnek, hogy irányítson. És ő tette a dolgát. Meggyógyult, miközben elvezetett először egy gyönyörű holisztikus mozgásforma, a NIA, majd a MA-URI felé. A MA-URI-val összekapcsolódott a két nagyon fontos dolog az életemben: a tánc és az érintés gyönyörű, szertartásos keretek között.

Ezután sorra kezdtek el érkezni az életembe csodálatos módszerek, amelyek a testen, az érintésen és a mozgáson keresztül mutatják meg mindazt, amit jó megélni ezen a csodálatos földön. A tantra és a tudatos szexualitás világa mellett számos bámulatos nő munkássága inspirál, így Anaiya Sophia, és különösen az általa lecsatornázott Sacred Body Awakening, amelynek facilitátora is vagyok. A Sacred Body Awakening (ami az én fordításomban a Test Szentségének Felébresztése) a szakrális geometriai forma és az intuitív érintések erejével egyszerre gyógyítja az érintést adó és fogadó felet.

A test mozdulatainak egyre finomabb megélésében több csodálatos táncosnő mozgásmeditációs módszere segített, akik az indiai templomi táncokat, a közép -ázsiai, perzsa táncokat, a Selyemút táncait, a szúfi hagyományokat értelmezik újra (ilyen különösen Zola Dubnikova és az általa megalkotott Holsitic Dance Language).

Szalay Csaba

Önismereti tréner, Intimitás coach, labirintusvezető, lomi-lomi és tantra masszőr

Eredetileg közgaszdász-szociológusként végeztem, de az önismeret, a pszihológia és a spiritualis keresés 20 éves korom óta fókuszomban van. Coachként és önismereti trénerként dolgozom már 15 éve. Kidolgoztam az intimitás coachingot, amiben a kognitív munkát testorientált folyamatokkal, lomi-lomi, tantra és yoni masszázsokkal, fürdetéssel párosítottam. A másik speciális módszerem a labirintus coaching, vezetek csoportos és egyéni labirintus járásokat és építek labirintusokat. Életem egyik fontos területe a szabadtánc, amiben leginkább megélem a szabadságot, határtalanságot. Szerveztem két Intimitás Fesztivált, egyszer ÉrintésFesztivált. Bár foglalkoztam tantra yogával, de életem vezérfonalát a nyugati spiritualitás, a rózsakeresztes út adja.

Szabadkai Dániel

Gyógytornász, csikung tanár, holisztikus masszőr és Bowen alkalmazó

2007 óta foglalkozom energiagyógyászattal, 2008-ban találtam rá a csikungra, az életerőnkkel és a környezete energiáival való tudatos munka ősi módszerére. Személyiségfejlesztés terén 2009 óta járok egyéni segítőkhöz, 2011ben kezdtem rendszeresen járni önismereti csoportokba is. A Csung Jüan Csikung és más hasonló rendszerek tanulmányozásával betekintést nyertem a kelet-ázsiai belső alkímiai hagyomány egyéni útjának elméletébe és gyakorlati módszereibe.  2012-ben szereztem oktatói képesítést, 2015 óta tartok rendszeresen csikung foglalkozásokat és tanfolyamokat. Nagyon fontosnak tartom a testünkkel való bensőséges viszony megteremtését és fejlesztését, ami úgy gondolom, hogy az előfeltétele annak, hogy a mélyebb rétegeinkkel és a finomabb lényrészeinkkel illetve másokéval kapcsolódni tudjunk. Gyógytornászként és csikung oktatóként csoportos gyakorlásokkal és személyre szóló feladatokkal, manuálterapeutaként pedig egyéni kezelésekkel támogatom a hozzám fordulókat egyéni útjukon és aktuális folyamataikban.

ÁSZF

Adatvédelmi irányelvek

Impresszum

Kontakt