Egy intim utazásra hívlak!           szept. 23-25

             Péntek

9:00 – 10:00        Megnyitó

10:00 – 12:30       Játékos hangolódás                                 Szalay Csaba

13:00 – 14:00                           EBÉD

14:30 – 17:30       Testorientált technikák                           Szilágyi Borbála

18:00 – 19:00                      VACSORA

20:00 – 22:30      Kinki Puja                                                   Hegedűs Zoli

             Szombat

7:00 – 8:00          Chi-kung                                                        Szabadkai Dániel

8:00 – 9:00                           REGGELI   

9:30 – 12:30        Női kör I.                                                         Pozsgai Nikoletta

9:30 – 12:30       Férfi kör I.  – Haka-Erő workshop             Zám Zoltán

13:00 – 14:00                           EBÉD

14:30 – 17:30       Női kör II. – A test szentségének felébresztése         Baricz Ági                

14:30 – 17:30       Férfi kör II.                                                     Hegedűs Zoli

18:00 – 19:00                      VACSORA

20:00 – 22:30      Szeretet Temploma                                  Szalay Csaba

             Vasárnap

7:00 – 8:00          Chi-kung II.                                                     Szabadkai Dániel

8:00 – 9:00                           REGGELI   

9:30 – 12:30        Szufi Kerengés                                              Molnár Márti

13:00 – 14:00                           EBÉD

14:30 – 16:00       Labirintus Járás                                           Szalay Csaba                

16:00 – 17:30       Előadás és Meditáció                                  Árvai Péter

Játékos Hangolódás

Péntek 10:00-12:30             Szalay Csaba

A program során kapcsolódunk a testünkhöz, a térhez és egymáshoz különböző játékos formákban. Laza könnyű ruhában gyere és nyitott testtel, sok lazaasággal

Testorientalt technikák

Péntek 14:30 – 17:30     Szilágyi Borbála

Kinky Puja

Péntek 20:00 -22:30           Hegedűs Zoli

Gyakorolnád vágyaid, igényeid, határaid konszenzusos kommunikációját? Fejlődnél adásban, befogadásban, érintésben? Fejlesztenéd szexuális önismeretedet? Ezen a programon megteheted. A program alapját adó tantrikus gyakorlat az egyik legkönnyebb útja, hogy két vagy több egymásnak is idegen ember között mély szívkapcsolat alakuljon ki, intim teret építve a gyakorló partnerek és a csoport között, köré. A puja – ejtsd: pudzsa, jelentése: szertartás/ünnep – ezen változatával nemcsak az intimitás és a szexualitás határait feszegetjük, hanem némi érzékenyítést is beleteszünk a konszenzus és a tolerancia kialakítására is. Az etikus non-monogámia iránt érdeklődőknek pedig kiváló biztonságos játszóteret biztosítunk az ehhez szükséges kommunikáció és határok megtapasztalásának, kialakításának elsajátításához. A programon kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy kizárólag csak konszenzusos érintések, kapcsolódások jöjjenek létre. Amennyiben valaki első figyelmeztetés után sem képes a többi résztvevő határait tiszteletben tartani, annak a program ott véget ért!

Női kör

Szombat 9:30 – 12:30         Pozsgai Nikoletta

A nők ősidők óta gyűlnek női körökbe, ahol kölcsönösen támogatják egymást. A női lélek számára különösen fontos az intim női körben való töltekezés, a teljes elfogadottság megélése. A program során létrehozzuk a megtartó, biztonságos női erőteret, mely már önmagában is gyógyító tapasztalás. De a női körben végzett női rituálék ettől is többet adnak majd. A női körben kapcsolódunk a női őserővel, tisztítjuk a méh terét és felszabadítjuk a női teremtő erőt. 

Haka Erő - Férfiaknak szóló workshop

Szombat 9:30 – 12:30       Zám Zoltán

Hívlak FÉRFI,

hogy találkozz önmagaddal másképp mint eddig!

Tarts velem, hogy felszabadultan megéld benned lévő Erőt.

–  Az új-zélandi eredetű maori Haka harci tánc lesz segítségedre, hogy felébreszd a benned lévő potenciált és megtapasztald milyen érzés, amikor visszafogottság nélkül éled az intenzitásod.

– A haka több mint egy harci tánc, ez egy Erő ébresztő gyakorlat, egy ima, a benned lévő harcos behívó rítusa, és egy történet, amit mozdulatokon, hangon, tekinteteden keresztül mondasz el.

– Ezen az alkalmon lépésről lépésre szabadíthatod fel a tested-lelked a hangadás, a mozdulatok, a légzés, a grimaszoláson, a beleállás által.

– Az erődet az adja, hogy vállalod önmagad, azt ami most vagy, érzéseiddel, gondolataiddal, gyengeségeddel, nehézségeiddel, erősségeiddel együtt.

Ahhoz, hogy eljuss az erődhöz, fontos hogy transzformáld a dühöd, és agressziódat urald.

Efelé is tehetsz egy nagy lépést, ebben a támogató biztonságos térben.

Ha vállalod, hogy szembenézel a félelmeiddel, és vállalod a rád váró kihívásokat, akkor megélheted mire vagy képes a benned lévő erővel.

  • Mered őszintén vállalni magad mások előtt?

  • Hajlandó vagy megélni az erődet?

  • Szembe mersz nézni azzal, ami akadályoz az életedben?

  • Kíváncsi milyen érzés amikor felszabadultabban vagy jelen?

Ezen a foglalkozáson lesznek fizikai és lelki kihívások is, hogy közelebb kerülj önmagadhoz és lehetőséged legyen a gyakorlatokon keresztül erődet megtapasztalni, beleérezni mire is vagy képes.

 Nem leszel egyedül! Lesznek társaid ezen az úton, akik bajtársként melletted állnak vagy épp szembenéznek veled, hogy megélhesd az erőd és megtartanak, amikor arra van szükség.

A test szentségének felébresztése - Női program

Szombat 14:30-17:30    Baricz Ági

A Sacred Body Awakening, azaz a Test Szentségének Felébresztése Anaiya Sophia, egy Dél-Franciaországban elő misztikus tanító(nő) által lecsatornázott módszer. Ez egy olyan ősi, színtiszta szereteten alapuló belső utazás, amelynek során az érintés és a testek szakrális geometriájának erejével kapcsolódik egymáshoz három Lélek.  A hármas szám, a háromszög, vagy piramis, mint szakrális forma által létrehozott erőtérben nemcsak az érintéseket fogadó, hanem az érintéseket adó két másik fél is a lelke legmélyével, és így tulajdonképpen a végső Forrással kerül kapcsolatba.

 

A finom érintések elfelejtett kódokat aktiválnak a testben, kioldják az ott tárolt traumák blokkjait (legyen az a saját, vagy az őseidtől örökölt, transzgenerációs, sejtmemóriádban tárolt blokk), felébresztik benned a bizalmat és a végtelen szeretetet.

 

A szertartás során átélt tapasztalást magaddal tudod vinni és a mindennapi életedbe, és így a Sacred Body Awakening szertartás során megélt élmények nemcsak az érintés és az intimitás finom minőségeinek megélését segítik elő, hanem egy magasabb szintű, tisztább kapcsolódáshoz vezetnek a Láthatatlannal, így végső sorban a Lelkeddel.

 

Anaiya a Sacred Body Awakening-et Mária Magdolna módszereként hívta vissza újra a világba, de nekem meggyőződésem, hogy ez egy olyan varázslatos szertartás, amit nők azóta tartanak egymásnak, mióta világ a világ. Tapasztalás, feloldódás az elmén és a szavakon túl…

Férfi kör II.

Szombat 14:30  – 17:30     Hegedűs Zoli

Magunkra nézünk, menyire éljük férfi energiáinkat. Megerősítést adunk egymásnak, hitet és a bizalmat építünk. Beszélgetünk, mozgunk, játszunk. Visszamegyünk, a gyermeki létbe.

Szeretet Templom

Szombat 20:00 – 22:30

A férfi és a női kapcsolódások mélységeinak megélésére hívunk. Feloldódás a tökéletes önátadásban, a szolgálatban, a figyelemben.

Templomi szertartásra hívunk, ahol az érzikiség és a szexualitás átalakul szépséggé és csodálattá.

A találkozások során a lélek gyönyörének kitárulkozása jelenik meg, mint valódi szerelem a Férfi iránt, a Nő iránt, a Természet csodája iránt, a Teremtés iránt.

Szufi Kerengés

Vasárnap 9:30 –  12:30      Molnár Márti

„Bárhol állsz, légy a lelke annak a helynek.”

Dzsalál ad-Dín Rúmí, perzsa filozófus és költő, 1207. szeptember 30. — 1273. december 17.

A szufizmus a szív és a tapasztalás útja, és arra tanít, hogy a gondolatok helyett a lelkiismeretünkre figyeljünk, és folyamatos hálát érezzünk az Élet apróságai iránt, egy apró csók adás a cipőnek, amiben járunk mindennap, a tereknek, amiben élünk, egymás üdvözlése a kéz hátfejének megcsókolásával. Legyünk gyengéd szerető házigazdái a léle(k)gzetünknek, lássuk vendégül és hálás örömmel várjuk, amikor természetes ciklusában visszatér és táplál minket újra meg újra.

A pörgés azt a megértést mélyíti, hogy minden változás közepette van egy biztos pont az életünkben ami biztosan végig kísér: a LÉLEGZET. Sose közösít ki, ítélkezik felettünk vagy kritizál bennünket, feltétel nélkül támogat és szeret az itt létünkben. Erre a feltétel nélküliségre sokszor még az anyai szív és gondoskodás sem képes, pedig az is több mint, csodálandó.;))

Gyakorlati információk

  • A foglalkozás során laza, kényelmes ruha és vastag talpú tapadókorong nélküli zokni viselése ajánlott, aminek a felülete jól csúszik a parkettán.

Érdemes a foglalkozás előtt már a napi 1 liter cukormentes inkább enyhén sós folyadék /zöldség lé/ vagy szénsavmentes víz fogyasztása, hogy a test kellőképpen hidratált legyen.

További információ a www.spiralok.hu weboldalon található.

Labirintusjárás

Vasárnap  14:30 – 16:00      Szalay Csaba

Ahogy rálépsz a labirintus első kövére, megkezded a belső utazásod. Tétován, kétségekkel telve lépsz be és határozott céllal, felismeréssel, tudással térsz vissza.

Mert ez az út lépésről lépésre egy utazás a belső világod rétegeibe, miközben a közeledés és a távolodás illúziója is egyben. Az utazás segít rálátnod az belső fejlődésed nehézségeire, jobban rá tudsz fókuszálni a részletekre, a hátterekre és a
megoldásokra.

A befelé vivő úton kiélesednek a ragaszkodásaid, azok a belső kampók, gumikötelek, melyek vissza-visszarángatnak. A labirintus középpontjában fel tudod hívni azt az erőt, ami segít ezeket feloldani.
A közös labirintus járás során megkapod mindenki erejét, a közösségben rejlő erő felszabadul és támogat Téged a lélek szavainak megértésében. A kifelé vezető út pedig kapcsolatba hoz Téged ezen erő alkalmazásával a mindennapok gyakorlatában.

 

ÁSZF

Adatvédelmi irányelvek

Impresszum

Kontakt