Molnár Adrián 

 

 Coach, tréner, mediátor mentálhigiénés szakember vagyok.

 Mottóm:  „Önmagad és mások elfogadása a legtermékenyebb táptalaj a fejlődéshez.”

 Hiszem, hogy minden ember különleges és értékes. Egyik legfőbb szenvedélyem segíteni másoknak kihozni magukból a bennük rejlő lehetőségeket, a fejlődésükhöz megtalálni erőforrásaikat és motivációikat, problémáikból lehetőségeket kovácsolni. Legbelül megvan bennünk saját fejlődésünknek, problémáink megoldásának képessége, és a hozzá szükséges erő, amelyet megfelelő környezetben ki tudunk aknázni. Mint az elültetett mag, amelyben ott rejlik a terebélyes fává növekedés lehetősége. Számomra öröm jó környezetet biztosítani ehhez a fejlődéshez.

 Az elmúlt 22 év során sok területen megfordultam: eredeti végzettségem mérnök-fizikus, de elég korán úgy döntöttem, inkább emberekkel szeretnék foglalkozni, mint atomreaktorokkal. Az évek során  a multinacionális vállalatoktól az oktatási intézményeken át a nonprofit szervezetek világáig sok helyen megfordultam és tapasztalatot szereztem egyének és csoportok sikeres képzésében, fejlesztésében. 8 évig éltem és dolgoztam Albániában. Ez az élmény meghatározó szerepet töltött be abban, hogy személyiségem és mások iránti elfogadásom fejlődjön, perspektívám táguljon.    

 Szeretek kreatív eszközöket, módszereket használni. De mások fejlődésének elősegítése elsősorban nem eszköz, tapasztalat vagy módszer kérdése. Hanem sokkal inkább a személyiségemé és attitűdömé: a másik ember elfogadása, iránta kifejezett bizalmam, hitelességem és empátiám.

 Cégvezetőknek és alkalmazottaknak, szociális szakembereknek, közalkalmazottaknak, hátrányos helyzetűeknek, kamaszoknak egyaránt tartok képzéseket. Leginkább hatékony kommunikáció, konfliktuskezelés, együttműködés, stressz kezelés, önismeret témákban. Az érzelmi intelligencia fejlesztésére nagy hangsúlyt fektetek. Online képzéseket és tanácsadást is tartok. Life és business coaching területeken egyaránt dolgozom.

 Párkapcsolati tanácsadások és mediációk során számtalan (magyar és külföldi) párnak sikerült segítenem kapcsolatuk javításában, együttműködésük fejlesztésében. 

 Végzettségeim: Mérnök-Fizikus, Mentálhigiénés segítő szakember. Life és Business Coach, Párkapcsolati és Családi Mediátor, Személyügyi üzleti szervező.

 

Örömmel várom üzeneteidet, kérdéseidet az alábbi elérhetőségeken:

Email-címem: adrian.g.molnar@gmail.com

Telefonszámom: 70/422 60 78

 

További információkat találsz rólam és az általam nyújtott szolgáltatásokról az alábbi weboldalak linkjére kattintva: 

osszehangolva.hu 

fejlodesfokusz.hu