Mire születtél és hogyan valósítsd meg életed célját?

 

Az Önfejlesztők Birodalma önismereti nyári tábora

2021.08.19 – 22.

Z

Azt már tudod, hogy a munka többről szól, mint pénzkeresés!

Z

Szeretnél már abból élni, amit boldogan csinálsz!

Z

Egyszerűen már sokkal értelmesebb életet akarsz élni!

Z

Nagyjából sejted merre akarsz menni, csak még a fókusz nem tiszta.

Z

Már pontosan tudod mit akarsz, csak még nem tudod, hogy fogsz ebből megélni.

Z

Meg van a terved, de félsz elkezdeni.

A

Életre keltjük a nem használt képességeidet

A

Rátalálsz az erőforrásaidra

A

Felébred benned a kezdeményezőkézség

A

Nyitottá válsz az újra

A

Kivilágosodik az út előtted

A

Beleállsz a változásba

L

Kapsz egy térképet a változáshoz

L

Kapsz 14 órányi csoport munkát

L

Segítséget a célod megtalálásához és megvalósításához

L

Egy havi hozzáférést a klub önfejlesztő munkafüzeteihez és egyéb anyagaihoz

Leírás:

Jelenleg világunkat a gyors változások, az (egymásnak akár ellent is mondó) információk folyamatos áradata jellemzi, mindig sietni kell valahova, el kell intézni valamit, és rengeteg az elbizonytalanító tényező. Ilyen helyzetben mindennél fontosabb, hogy legyenek biztos pontok bennünk és kapcsolatainkban. Ilyen biztos pont lehet az is, ha tudjuk a választ a kérdésre: hova tart az életünk, és mit szeretnénk, hova tartson a világ?

A vízöntő kor felbomlaszt minden struktúrát körülöttünk, alapvető változásokba visz minket bele, ha akarjuk, ha nem.  Asztrológusok és asztrozófusok szerint egy 20 éves intenzív átalakulási ciklusba léptünk bele, ami azt várja tőlünk, hogy tudatosabbakká váljunk, ami szétcincálja a jól megszokott kis életünket, képeinket a világ dolgairól, működéséről. Ezzel együtt a belső szabadságunk kibontakoztatására hív minket és vele párhuzamosan az önmagunkért vállalat felelősségben való növekedést kéri tőlünk. Ennek egyik fontos eleme, hogy tudjuk mi a dolgunk a világban, milyen céllal születtünk, mi (lehetne) a mi hozzájárulásunk a világhoz, mit vár el tőlünk a világ. De nem a társadalom, a szülői, családi közeg, az aktuális hatalom, a vallási, politikai, oktatási intézmény rendszerek elvárásairól beszélünk. Hanem mi az, amit vállaltunk születésünk előtt belső, lelki, szellemi megfejlődni való feladatot és mi az, amivel mi előrébb tudjuk tolni önmagunk és a világ fejlődését. ÉS: e kettő hogyan kapcsolódik össze. Korunkban kifejezetten fontos ennek felismerése, az ebbe való beleállás és ennek a megvalósítása. Erre hívunk téged az Önfejlesztők Birodalma nyári önismereti táborába.

Módszerek:

Az életcélunk meghatározásánál alapvetően a kognitív tudatosító technikákra fogunk építeni, ezeket kiegészítve a testünk bölcsességét, az intuíciónkat és a morfogenetikus mezőt meghívó módszerekkel. Emellett dolgozni kívánunk az U folyamattal, a dinamikus ítéletalkotás, az ikigai módszerével, tervezünk labirintusjárást, bodyworkot, rendszerállítást – azokat a módszereket fogjuk használni, amire a csoportnak és az egyes résztvevőknek a leginkább szüksége lehet az adott helyzetben. Mindezeket nagy illetve kis csoportos, vagy páros folyamatokba tervezzük beépíteni.

Az előzetes programvázlat:

7:00 – 8:00  – Energetizáló chi kung és/vagy jóga gyakorlatok

8:00 – 9:00  – Reggeli

9:00 – 11:30ig – Workshop

12:30 – 13:30 –  Ebéd

15:00 – 18:00 – Workshop

18:30 – 19:30 – Vacsora

20:00 -22:00 – Esti program (labirintusjárás, tábortűz, tánc és meglepetés)

A folyamat terv:

Először az életcélod felismerésével, pontosításával, kihegyesítésével dolgozunk. A következő lépésben a megvalósítási terved kidolgozására fókuszálunk. A harmadik fázis pedig az ezt körülvevő akadályok, benned élő félelmek feltérképezése és legyőzése. E három napban elkezdett folyamat folytatása otthon lesz, és ennek támogatása érdekében ingyenesen biztosítjuk számotokra az Önfejlesztők Birodalmának anyagaihoz a hozzáférést a tábort követő egy hónapban, ami segít nektek a táborban megéltek feldolgozását, továbbvitelét. Ezenkívül egyszeri telefonos vagy zoomos konzultációt (60 perc) a tábor vezetőivel.

Konkrét infók:

Az ár: 48.000 Ft, ami tartalmazza

  • a szállást 3 ájszakára (napi 5300 Ft);
  • a napi háromszori étkezést (vegán, napi 5500 Ft) ;
  • az 1 havi rendszer használaot (3790 Ft);
  • és a 60 perc online konzultációt.

Az utazás költségét egyénileg oldd meg! Telekocsiban segítünk.

A helyed lefoglalását 6.000 Ft előleg befizetésével tudod biztosítani. Ezt az összeget a kezdés előtt egy héten belüli lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni, ez alól kivétel, ha pozitív Covid teszt miatt mondod le.

Helyszín: Máriahalom, Biofalu, 35 km Budapesttől. http://biofalu.hu/elerhetosegek/

Érkezés: 19.-én csütörtökön 17:00-tól (a csütörtök este a ráhangolódásról, az ismerkedésről szól)

Zárás: 22.-én Vasárnap 16:00-kor

Trénerek: Mezei Gyöngyi, Szalay Csaba

További infó: szalay.csaba694@gmail.com;   20/228-4771

 

Fontos nekünk a visszajelzésed, hogy legközelebb neked megfelelő szolgáltatást tudjunk nyújtani. 

Ha nem jelentkezel, kérünk, kattints rá a megfelelő gombra!

Köszönjük!

Ha a programjainkról szeretnél információt kapni, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre!

Mi, az Önfejlesztők Birodalma szakemberei, többféle szellemiséget képviselünk, eltérő világnézettel rendelkezünk, az egyes programok tematikája, módszerei, filozófiája nem szükségszerűen tükrözi az Önfejlesztők Birodalma minden szakemberének látásmódját, világképét, csak az adott program szervezőiét.