Közel egy éve, 2020 elején fogant meg az ötlet, hogy hozzunk létre egy önismerettel, önfejlesztéssel és tudatossággal  foglalkozó online klubot, mely tovább lép a neten fellelhető online önfejlesztő platformok koncepcióján, és a frontális oktatás helyett  az ügyfeleink személyes erőinek felébresztésére fókuszál.

Ötletgazdaként először Mezeí Gyöngyit és Molnár Adriánt kértem fel az együttműködésre, majd Séra Mária csatlakozott hozzánk. Ugyan mindannyian foglalkozásunkat tekintve segítő szakemberek vagyunk, de személyiségünk, világnézetünk sokban különbözik. Épp ezért az általunk létrehozott anyagok is tükrözik ezt a sokszínűséget.

Szalay Csaba

Szalay Csaba

coach, tréner, szervezetfejlesztő, labirintus és intimitás coach, lomi-lomi masszőr

Szalay Csaba vagyok, eredetileg közgazdász-szociológusként végeztem a 90es évek végén, azóta viszont sok kanyart tett meg az életem. Ma főleg life-coachként és trénerként dolgozom. Fő témáim a kommunikáció, a hivatás és küldetés felismerés, valamint az intimitás…. 

Mezei Gyöngyi

coach, tréner, szervezetfejlesztő,

Molnár Adrián

coach, tréner, mediátor, mentálhigiénés szakember

„Önmagad és mások elfogadása a legtermékenyebb táptalaj a fejlődéshez.”

Hiszem, hogy minden ember különleges és értékes. Egyik legfőbb szenvedélyem segíteni másoknak kihozni magukból a bennük rejlő lehetőségeket, a fejlődésükhöz megtalálni erőforrásaikat és motivációikat, problémáikból lehetőséget kovácsolni…